2019
Update
Goed begin

2018
Einde seizoen
Eredivisie Klazienaveen
Zwartewaterlandloop
ETU CUP Holten (NL)
ETU Cup Wuustwezel (BE)
Update

2017
Op naar 2018
Eindelijk weer lekker kunnen hardlopen
Afsluiting openwaterseizoen
NK openwaterzwemmen
Meppeler City Swim
Sponsornieuws
Update
Nieuw sponsorcontract HEBO
sponsorcontract met Gebofa Maritiem
Trainen, trainen en trainen

2016
Survivalrun Doorn
Survivalrun Vollenhove
Nieuwe Mountainbike
Triathlon Zwolle en einde seizoen
Zwartewaterlandloop
NK junioren Veenendaal
ETU JC Holten
ETU JC Burgas
Update en begin van mijn seizoen
Run2Day

2015
Sportjaaroverzicht 2015
Isaac en Sjefke Janssen Bikes
ETU Catania
Verhuizen, Het rondje eilanden en ETU JC Tiszaujvaros
ETU Burgas en overwinning Stiens
ETU Wenen en nog veel meer
ETU JC Melilla
ETU JC Quarteira
Trainingsstage Spanje

2014
Sportjaaroverzicht
Update
Nieuwe sponsor
Einde seizoen
World Triathlon Edmonton
Het Rondje Eilanden en de BK Sprint in Wuustwezel
ETU JC Geneve
ETU JC Holten
European Championships Kitzbühel
NK Junioren Amsterdam
ETU JC Brno
ETU Youth Olympic Games Qualifier
ETU JC Quarteira
Contract met HEBO
Trainingsstage Spanje
Kijkje bij Tehava
Run2Day als sponsor
Sponsorcontract Isaac

2013
Update
NK Survival Leeuwarden
Terugblik op seizoen 2013
Triathlon Maastricht
Triathlon Zwolle
ETU JC Eton Dorney
Triathlon Noordoostpolder
Triathlon Oldenzaal
Het Rondje Eilanden
Triathlon Schagen
Triathlon Nieuwe Niedorp
EK Team Relay junioren in Holten
NK Sprint Amsterdam
Triathlon Almere
NK Junioren Weert
ETU Vierzon
NK Survival Wesepe

Update

De laatste update is al weer even geleden dus tijd voor een nieuwe!

ONMK Zwolle
Het ONMK vond plaats van 24 t/m 27 januari. Op de eerste dag zwom ik de 1500m vrije slag. Ik startte goed en had een lekker tempo te pakken, na 500m kreeg ik last van het warme water en ging het lekkere ritme eruit, uiteindelijk tikte ik aan in een tijd van 19.02 wat goed was voor een 4e plek. Ik was hier niet tevreden mee, maar was klaar voor de rest van het weekend. Op vrijdag stonden voor mij de 400m (4.47.84), 100m (1.03.80)en de 200m vrij slag estafette (2.18.57). bij de 400m vrije slag ging ik te hard van start waardoor ik mijzelf net over de helft weer tegen kwam, uiteindelijk zwom ik met 4.47.84 dicht bij mijn PR en goed voor een 8e plaats. De volgende afstand was de 100m vrije slag, dit was gewoon 4 banen zo hard mogelijk zwemmen. Ik tikte in een kleine pr aan namelijk 1.03.80 waarmee ik 13e werd. Om de dag af te sluiten deed ik nog mee aan de estafette 4x200m vrije slag, ik was startzwemmer en tikte aan in een tijd van 2.18.57 wat weer dicht bij mijn PR lag en werden we 3e. Op zaterdag ging het zwemmen weer verder, vandaag stonden de volgende afstanden op het programma; 800m,  200m en 2 estafettes, 4x100m vrij en 4x50 wisselslag (33.30). In de ochtend begon ik met de 800m vrije slag deze ging wel redelijk en een tijd van 9.47.88 was prima voor een 4e tijd. Aan het einde van de ochtend mocht ik weer een estafette zwemmen namelijk de 4x100m vrije slag ik mocht deze estafette finishen, dit deed ik goed waardoor we met het team 3e werden. In de middag stond de 200m op het programma. De dag ervoor ging de 200m niet zo lekker in de estafette en dus was ik erop gebrand om mijn tijd te verbeteren. Dit lukte goed want in een tijd van 2.16.87 tikte ik aan in een prima tijd en een onverwachte 5e plaats. De dag sloot ik ook dit keer weer af met een estafette, dit maal de 4x50m wisselslag. Ik mocht in deze estafette de vlinderslag zwemmen, dit ging lekker en ook in deze estafette werden we 3e. De laatste dag had ik nog een paar afstanden op het programma staan. Ik begon met een estafette; 4x100m wisselslag. Ook in deze estafette mocht ik de vlinderslag zwemmen. De 100m was zwaar maar ik heb hem uiteindelijk nog in een prima tijd uitgezwommen, wat ons een 2e plaats opleverde. Daarna was het tijd voor een persoonlijk nummer namelijk de 50 meter vrije slag in een tijd van 29.52 ging ik voor het eerst onder de 30 sec waar ik heel tevreden mee was. Het leverde mij een 21e plek op wat wel weer laat zien dat ik geen sprinter ben. Het toernooi werd afgesloten met de 4x50m vrije slag estafette. Ik mocht weer de startzwemmer zijn, dit ging goed en zo hebben we het toernooi goed afgesloten. Van de 6 persoonlijke zwemnummers 3x in de top 5 en 3x een bronzen en 1x een zilveren medaille met de estafettes dus al met al zeer tevreden. Foto's zijn te vinden in de Foto Galerij. 

 

Trainingsstage Ibiza
In februari ben ik een week op trainingsstage in Ibiza geweest. Hier heb ik goed kunnen trainen en veel kilometers kunnen maken, een goede basis om op door te gaan. Alle trainingen heb ik lekker onder de zon kunnen afwerken met een goede temperatuur. 

 

Sportkeuring
Jaarlijks is er een sportkeuring bij een sportarts om te kijken of hoe het met je gaat. Dit is ook verplicht om te kunnen deelnemen aan internationale wedstrijden. Deze ging prima en het belangrijkste is dat ik weer ben goedgekeurd. Thanks Guido Vroemen!

 

Nieuwe sponsor
Als laatste sluit ik af met het goede nieuws dat ik weer een nieuwe sponsor gevonden heb, namelijk Poelsema Veldwerk Bureau. Hij gaat mij het komende jaar financieel ondersteunen en hier ben ik heel blij mee. Thanks Oscar!

Vrienden van 50
Ook de vrienden van 50 zijn uitgebreid met Winters Goed Bekeken, Slagerij Heetebrij en Travelbags. Super dat deze bedrijven dit willen doen!

 

Mijn trainingen bouw ik verder op richting het seizoen wat voor mij start in Deventer op 28 april en daarna mijn eerste internationale race in Sines (Portugal), 11 mei. 
Dan kan ik kijken of de goede trainingswinter zich uit gaat betalen. Ik hou jullie op de hoogte. 

 

 

 

De website van Elianne is gesponsord door Gula websites & webshops
;